Beschrijving
Koud
- Mini-briochebol gerookte ribeye, truffelmayo, Parmezaan, pijnboompitten
- Mini-ciabatta gerookte makreel, augurk, limoen-koriander dip
- Boerensandwich punt roomkaas, bieslook, rucola en zongedroogde tomaat
- Schaal carpaccio van de haas met pestomayo, rucola, geroosterde pitten, Parmezaan en zoet-zure komkommer
- Warm gerookte schepzalm van de smoker met citroen-peperkorst
- Orzosalade met geroosterde groente, veldsla, olijf, komkommer, tomaat mozzarella
- Plateau carpaccio van rode biet, rucola, walnoot, tuinkers en feta
- Plakken ambachtelijke kerststol met roomboter
Warm
- Groente quiche
- Roerei met champignons en zwarte truffel
- Gebakken chipolataworstjes
- Huisgemaakte kipragout met roomboter pasteibakjes
Hierbij verzorgen wij ook
- Etagères gevuld met winterse zoetigheid
- Verse jus d’orange en Schulp-vruchtensappen











