Beschrijving
Koude gerechten
- Kaassalade met bleekselderij, ananas, winterpeen, rode ui in yoghurt-bieslooksaus
- Vlinderpastasalade met geroosterde paprika, asperge, Parmezaan in een romige saus
- Aardappelsalade van gegrilde Roseval met truffelmayo, rode ui, augurk, bieslook en bosui
- Carpaccio van gerookte ribeye, truffelmayonaise, zoetzure komkommer, uitgebakken spekjes, oude kaas en geroosterde pittenmix
- Schaal met diverse soorten luxe vleeswaren, patés en rollades
- Visplateau: met gerookte zalm, geplukte makreel, garnalen en cocktailsaus
- Gegrilde aubergine met spicy hummus, gefruite uitjes, tuinkers en granaatappel
Warme gerechten
- Coq au vin met peen, rode wijn en champignons
- Wildepeperstoofpotje met spek, paddenstoelen, knolselderij, wildkruiden en cranberry’s
- Aardappeltjes in room met truffel en Parmezaan
- Gebakken zalm met een crunch van citroen-limoenpeper en vissaus
- Stamppotje van spruitjes en pompoen op smaak gebracht met tijm en komijn
- Pompoenrisotto met ui en crème fraîche
Hierbij serveren wij
- Grootmoeders stoofpeertjes en tutti frutti
- Knapperig gebakken oerbrood met alioli, kruidenboter en tapenade van oude kaas











